top of page

הצעה שווה במיוחד !!


פלורה, השיכר העדין של איש הפסיפלורה

מופק מפירות פסיפלורה, הגדלים במשק פישביין שבמושב עין עירון.

לאורך כל תהליך ייצור השיכר קיימת הקפדה על איכויות פרי הפסיפלורה: שימור טעמה האקזוטי, ריחה המגרה, טריותה הטבעית וסגולותיה הרפואיות.

מתקבל שיכר קליל ועדין לחך, בעל טעם מתקתק ו-12% אלכוהול.

בשנת 2012 זכה שיכר הפסיפלורה במדליית זהב בתחרות TERRAVINO. ומאז זכה בזהב כפול ב 2015 ו 2016 ובזהב כפול בתחרות בארה"ב.

המשקה נמכר כיום בחנויות בוטיק ברחבי הארץ, ומוגש במסעדות, ברים, צימרים ובתי מלון.

מחיר: 80 ש"ח בקבוק 500 מ"ל

50 ש״ח בקבוק 200 מ״ל


(הזמנות אצלי)



השיכר המצויין, הינו משקה קינוח עדין ורענן, המיוצר מפירות פסיפלורה טריים הגדלים במטעי משק פישביין שבמושב עין עירון.

איש הפסיפלורה פיתח תהליך ייחודי לייצור משקה קינוח פירותי ומתקתק, המכיל 12% אלכוהול

בעל טעם עשיר של פסיפלורה טרייה ושימור מירבי של סגולותיה הרפואיות,

ליקב הבוטיק האיכותי של איש הפסיפלורה אישור עסקים, הכולל אישור משרד הבריאות.

השיכר כשר וכשר לפסח בהשגחת הרב שטרן, הרבנות מועצה אזורית מנשה וכפר פינס.

עם מתיקות צלולה וכיפית, מרקם קטיפתי וניחוח פירות טבעי,

איש הפסיפלורה מביא עימו אווירה חדשה ומרגשת שתשדרג כל מפגש או סעודה.

פלורה במחלקות היוקרה באל על ובמלון קינג דיויד.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page